January 19, 2007

Update på vinterprojekter

19/01-2007

Det må være på tide at komme med en update på hvad vi har fået lavet ind til videre.

Batteri
Vi har fundet et meget fint lille batteri som er blevet monteret nede i motorrummet op ad væggen i passegersiden. Det er PC680 fra danbat.com som på trods af sin meget ringe størrelse alligevel leverer 680 Amp!


Blæser
Det har været et problem at holde motoren afkølet fx. i tomgang ved et lyskryds og derfor har vi monteret en blæser med betydelig mere effekt end den lille propel der sad på. Det er en 8'' ventilator der suger og er monteret bag på køleren. Valget faldt på Part No KEN8S. KENLOWE FAN KIT 8"dia SUCTION FAN fra burtonpower, som passer perfekt.


Termostat og kølervæskelåg
Det eksisterende kølervæskelåg var monteret på slangen hvilket gjorde det temmelig svært at afmonterer når motoren var varm. Derfor har vi monteret et termostathus og en blæserkontakt fra Burton Power. Det er henholdsvis FP610M, FTS801.92 og låget hedder ERS34.

Lyd
Vi regner med at have lokaliseret den ret gremme lyd der dukkede op sidst på sommeren. I hvert fald er det tydeligt at bremsearmen har haft kontakt med bsgpladen i bagegerummet. Der er et stort hul i bagpladen og armen har tydelige mærker og det har ganske givet lavet en grim lyd mens det har stået på.

Nye fjedre og støddæmpere
Bilen var tydeligt skæv når man så den bagfra og den højre støddæmper foran læggede, så det var også tid til at skifte hele vejen rundt. Sættet leverede Redline Components.
Damper rear adj. seat live axel, Item Code: G776-s180
Spring - rear dedion 09/88>07/91, Item Code: 79602
Damper-front adj. seat la & dd >99, Item Code: G775-AS180
Spring - front dedion 09/88>07/91, Item Code: 79601Tænding
Den elektroninske tænding gik sig en tur under sidste store reparations omgang så de platiner der blev monteret er skiftet ud med et anlæg fra Burton power, PMA50


Diverse småting
Seler: Ovenfor ses også en ny bar til montering af seler som er indkøbt hos Holden, 092.596 og 092.597
Kaborator pakninger: Som det ses af billedet nedenfor var kaboratorpakningerne ikke for gode, læg specielt mærke til dem på cylænder 3...

Nosecone montering: Et par små bøjler er monteret til at holde nose conen på plads i bunden.


Prop: Monsteret til venstra er en pror der var monteret der hvor varmeapparartet i sin tid var monteret. Den var i meget ringe forfatning og blev skiftet ud med en noget mere stabil løsning, der ses til højre.

Motorophæng: Vi har også skiftet motorophængene, de nye er fra Redline (BM382 Engine Mounting Rubber - All engines)

Andre projekter: Vi arbejder stadig på en række småprojekter som fx. udskiftning af dynamoen til en generator, ledningsnettet under instrumentbordet og glasfiber reparationer i forskærmene.

Labels: